• bg1

Overføringstårn, også kjent som overføringstårn eller overføringslinjetårn, er en viktig del av kraftoverføringssystemet og kan støtte og beskytte luftledninger. Disse tårnene er hovedsakelig sammensatt av topprammer, lynavledere, ledninger, tårnkropper, tårnben, etc.

Topprammen støtter luftledninger og har ulike former som koppform, kattehodeform, stor skallform, liten skallform, tønneform osv. Den kan brukes tilspenningstårn, lineære tårn, hjørnetårn, bytt tårn,terminaltårn, ogkrysstårn. . Lynavledere er vanligvis jordet for å spre lynstrømmen og redusere risikoen for overspenning forårsaket av lynnedslag. Lederne bærer den elektriske strømmen og er arrangert på en måte for å minimere energitap og elektromagnetisk interferens forårsaket av koronautladninger.

Tårnkroppen er laget av stål og forbundet med bolter for å støtte hele tårnkonstruksjonen og sikre trygge avstander mellom ledere, ledere og jordledninger, ledere og tårnkropper, ledere og jord eller kryssende gjenstander.

Tårnbena er vanligvis forankret på betonggrunnen og forbundet med ankerbolter. Dybden som bena er begravd i jorda kalles innstøpingsdybden til tårnet.

krafttårn

Innleggstid: Aug-09-2024

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss