• bg1

I ettermiddag holdt XY Tower en arbeidssikkerhetslæringsmøtetjenester, disse tjenestene bidrar ikke bare til å redusere skader, men forbedrer også sikkerhet og moral.En sunnere arbeidsstyrke øker produktiviteten og viser de ansatte at deres velvære er viktig.

Programmet for skadeforebyggende tjenester gir også verdifull innsikt som data før skade og etter skade.Arbeidsgivere kan bruke denne typen informasjon for å bidra til endring og gjøre anleggene deres tryggere.

Produksjonsansatte kan dra nytte av et skadeforebyggende program fordi de vil ha tilgang til helse- og velværetjenester.Og hvis de blir skadet på grunn av jobben sin, kan de komme tilbake på jobb trygt og unngå en mulighet for ny skade.

For XY Tower har vi alltid trodd at ansattes sikkerhet er den primære produktiviteten, og våre skadeforebyggende løsninger kan hjelpe arbeidsgivere med å overvinne denne utfordringen ved å gi dem verktøy og programmer.Ansatte er en arbeidsgivers viktigste ressurs og produktivitet avhenger av å holde ansatte trygge og på jobben.

1
2

Innleggstid: 28. oktober 2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss