• bg1

På "1. juli"-dagen arrangerte selskapets partikomité et møte for å feire 101-årsjubileet for grunnleggelsen av Kinas kommunistiske parti.Mr. liaozhongqing, sekretæren for partikomiteen, ledet sine kolleger og alle partimedlemmer i selskapet til å revidere eden om å melde seg inn i partiet, og oppmuntret dem til ikke å glemme sine opprinnelige intensjoner, holde sitt oppdrag i bakhodet, opprettholde de fine tradisjonene med kommunistpartiet i Kina, og gi nye bidrag til utviklingen av selskapet.


Mr. Liao, sekretæren for partikomiteen, sa på møtet at vi skulle synge sanger om den røde revolusjonen og patriotismen, prise de store prestasjonene ved 101-årsjubileet for grunnleggelsen av Kinas kommunistparti og de store prestasjonene til flere enn 40 år med reform og åpning, uttrykke våre dype følelser av å elske partiet og moderlandet, for å oppnå formålet med å samle folk, inspirere moralen, styrke byggingen av åndelig sivilisasjon i selskapet, og skape et livlig, United Skap en god atmosfære for fortreffelighet, og streber etter høykvalitetsutvikling av selskapet.

fe8edcd5-3941-4a8b-a08a-a92d6c97f6b5_副本

Den ene sangen etter den andre, som synger hovedmelodien til det gode kommunistpartiet i Kina, god sosialisme, god reform og åpning, og et godt flott moderland, alle medlemmene av refrenget er fulle av ånd og høyt humør, som fullt ut demonstrerer den åndelige kraften avXYTOWER å forene og gå videre og jobbe hardt.

Til slutt fremmet Liao fire forslag til alle partimedlemmer:

1. Styrke læring og kontinuerlig forbedre teoretisk leseferdighet.

2. Vær jordnær og jobb hardt.

3. Våg å innovere og utforske.

4. Konsentrer deg og foren.

Denne temafestdagsaktiviteten er en åndelig dåp og ideologisk foredling.Alle ga uttrykk for at de burde fremme høykvalitetsutvikling av selskapet med praktiske handlinger og møte seieren til den 20. CPC National Congress med en levende ånd.


Innleggstid: Jul-07-2022

Send din melding til oss:

Skriv din melding her og send den til oss